Wat kun je allemaal doen in Liverpool? Zijn er genoeg leuke dagjes uit te vinden in deze mooie stad?

Als u probeert iets te vinden wat u in het weekend kunt doen, en de kinderen op een dagje uit trakteert, is er veel meer voor u te doen dan u denkt, en Liverpool biedt zoveel voor kinderen van alle leeftijden, dat u niet fout kunt gaan. Bekijk onze 5 tips over Liverpool, en een leuk dagje uit vinden wordt op deze manier een stuk makkelijker.

Liverpool Football Club

Als uw kinderen van voetbal houden, neem ze dan mee naar het Liverpool Football Club Museum & Tour. Elke voetbalfan zou graag uit die tunnel lopen, in de dug-out zitten, naar de kleedkamers gaan (vooral de mama’s), en dat kunnen ze doen. Ga mee in de voetsporen van legendes als Shankly, Paisley & Dalglish in een stadion vol roem.

Rice Lane City Farm

Ze kunnen een uitstekende plek zijn voor kinderen van elke leeftijd, vooral de jongere. Met 224 hectare in het platteland, en dieren die varkens, rode poll koeien, schapen, geiten en pony’s omvat, zal het moeilijk zijn voor het hele gezin om niet te hebben een leuk uitje vol met avontuur.

Jungle Parc:

Als het gaat om avontuur voor het hele gezin, dan zijn er in deze spannende en veilige omgeving 2 cursussen, Adventure Course voor kinderen van 4 jaar en Explorer Course voor tieners en volwassenen. In zo’n set is het gewoonweg geen luieren, maar observeren, het is een uitstekende plek om mee te doen en te giechelen met je kinderen.

Heat Wave vrijetijdsbad:

Dit bijzondere zwembad in Liverpool heeft een golfslagbad en een waterglijbaan in het hoofdbad, samen met een babybadje voor de kleintjes en baby’s.

Natuurreservaat Thurstaston in Liverpool

In het geval dat u de dag doorbrengt zonder nat te worden of zware activiteiten te ondernemen, dan is dit de plek voor u. Samen met bijna 250 hectare van zowel semi-natuurlijke als beplante bossen, open park, is dit een geweldige locatie om naartoe te gaan op een zomerse dag.