Houd je kalm met deze reistips voor schoolvakanties

Met de eerste echte pauze van het jaar aan de horizon, is een uitje in ieders gedachten en gaat het op – het wordt een drukke tijd op de luchthaven.

Om je te helpen kalm te blijven tijdens het reizen tijdens de drukke paasvakantie, hebben we een aantal reishacks verzameld om je te helpen vooruit te plannen.

TIP 1: Houd rekening met de drukste reisdagen

Laten we eerlijk zijn, schoolvakanties alleen is een drukke tijd om te reizen, gooi nu de uitgebreide paasvakantie (voor sommigen) in en je hebt een extreem drukke tijd. We weten dit allemaal, maar soms kan het door de hersenkraken vallen en een verrassing zijn.

TIP 2: Reserveer van tevoren uw parkeerplaats online

Als u op zoek bent naar een parkeerplaats op de luchthaven voor uw reis of om iemand op te halen, boek dan van tevoren online voor de beste prijs. Het wordt een drukke tijd op de luchthaven, dus vooraf voorbereid zijn met uw parkeerplaats is de handigste optie.

Kies de gemakkelijke uitweg en begin uw reis met het ultieme gemak en gemak van Goedkoopparkerenschiphol.eu, je kunt en goeie deal vinden als je ook wilt overnachten bij NH hotel Schiphol Amsterdam.

TIP 3: Gebruik de wachtruimtes

Als je een ophaaldienst hebt en niet van plan bent om te parkeren, gebruik dan de wachtruimtes totdat je passagiers in de ophaalzone zijn en klaar om te vertrekken. Het gebruik van de wachtruimtes zal het verkeer op de omliggende wegen helpen verminderen en uw frustratie als u wordt gevraagd om verder te gaan en rond te lopen omdat uw passagiers nog niet helemaal klaar zijn om opgehaald te worden.

TIP 4: Volg je vluchtstatus

Of je nu vliegt of iemand ophaalt, je kunt vluchten volgen met Facebook Messenger of Twitter door de vluchtinformatie toe te voegen aan het directe bericht en meldingen te ontvangen. Als u ons vluchtschema gebruikt, kunt u op de Messenger- of Twitter-pictogrammen van de website tikken om updates over de vlucht te volgen.

Meer informatie: https://www.goedkoopparkerenschiphol.eu